سمینار تخصصی بوشینگ‌های فشار قوی با تکنولوژی عایق داخلی RIP(کاغذ آغشته به رزین)

امروزه بکارگیری بوشینگ‌های فشارقوی با فن آوری عایق داخلی کاغذ آغشته به رزین (RIP) به دلیل مزایای منحصر به فرد آنها، بسیار مورد توجه تولید‌کنندگان، مهندسین و بهره‌بردان صنعت برق می‌باشد. از مزایای بوشینگ‌های RIP می‌توان به عدم انفجار و آتش‌سوزی بدلیل عدم وجود روغن و خرابی ناشی از نشتی آن، استحکام مکانیکی و حرارتی بالا، وزن کم، حجم کم، حمل و نقل آسان، امکان نصب در جهت‌های مختف، …. اشاره نمود.

متاسفانه دلیل بیش از 40% از انفجارها در ترانسفورماتورها ناشی از عملکرد نادرست بوشینگ‌های آنها بوده است.  در کشور ایران نیز می‌توان برخی موارد از جمله بوشینگ 230 کیلوولت نیروگاه منتظر قائم کرج (1396)، بوشینگ پست 400 کیلوولت سربداران سبزوار (1395) و بوشینگ 230 کیلوولت پست پریشان کازرون (1395) اشاره نمود.

به منظور کاهش انفجارها و هزینه‌های بسیار سنگین ناشی از آن و از سوی دیگر استقبال متقاضیان از فن آوری جدید، بسیاری از شرکت‌های سازنده بوشینگ‌های فشار قوی در سطح جهان، در سال‌های اخیر تولید بوشینگ‌ها با عایق داخلی کاغذ آغشته به روغن را متوقف نموده‌اند.

شرکت موس ایزولاتور با بیش از 120 سال سابقه، تولید‌کننده انواع بوشینگ‌های فشار قوی با تکنولوژی RIP تا سطح ولتاژ 1200 کیلوولت بوده و محصولات آن علاوه بر پوشش بیش از 80% نیازهای کشور روسیه و کشورهای مشترک المنافع، به بیش از سی کشور در سراسر جهان از جمله ایران (تامین بیش از 250 عدد بوشینگ از سال 1389) صادر می‌گردد.

سرفصل‌ها:

• مزایای بوشینگ­‌های فشار قوی با تکنولوژی RIP
  • مانیتورینگ آنلاین وضعیت بوشینگ‌ها
  • نصب و عملکرد صحیح بوشینگ های RIP
  • فن آوری ها و ساختارهای نوین تولید بوشینگ
  • فن آوری RIP و عملکرد پایدار انتقال و توزیع

• Advantages of RIP bushings with RIP isolation
  • On-line monitoring of bushings condition.
  • Installation of RIP bushings
  • New technologies and constructions
  • RIP technology and sustainable T&D operation

محل برگزاری:

شرکت توانیر، بالاتر از میدان ونک، خیابان شهید رشید یاسمی، جنب بیمارستان خاتم الانبیاء (ص)

تاریخ برگزاری:

10/07/97 ساعت 9 الی 17

مدرسین:

• مهندس ویکتور کیریوخین (Viktor Kiryukhin)

فارغ التحصیل دانشگاه مهندسی قدرت مسکو- متخصص ارشد پشتیبانی فنی شرکت موس ایزولاتور

• دکتر الکساندر زنامنسکی (Alexander Znamnsky)

مدیر توسعه تجاری شرکت موس ایزولاتور